Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sminkek

Sminkek ☺

Emo smink:

Álatalában az emok sötét sminket használnak. Szemhéjukat vastagon alul felül kihúzák fekete szemceruzával, majd a szempillákat is fekete színnel kipöndörítik. Az egész sminkelésben a legfurcsáb a társadalom számára, hogy a fiúk is kifestik magukat. Ez egy természetes dolog az emo világban, a divat és az egyéniség része. A smink típusa igen specifikus és egyéntől függő lehet.

emo-smink.jpg

Rock-os smink:

 

 

 

 

 

Világos smink

rock-smink.jpg

  1. Fekete szemceruzával kihúzza alul a szemét,  Azt a részét is, ahol a szempillák vannak. Az alá már ne használj ceruzát.

 

 

 

 2. Ezt meg kell csinálni felül is. Próbáld a feketét a szempillák közé is eljuttatni. Húzz kb. 8 db, pár mm-es vonalakat húzni a szempillák mentén.

 

 

 

 3. Fekete vagy sötétszűrke szemhéjfestékkel színezd ki a felső szemhéjad. A csontra semmikép se kenjük.

 

 4. Ezt most csináld meg alul is. Próbáj minnél kisebb felületre juttatni festéket.

5. Az ujjbegyeddel, vagy fülpiszkálóval maszatold el a festéket, de ne az egészet, hanem csak a szélét, hogy ne legyen olyan éles a határ.

Elegáns smink:

A szemhéjat ezüstfényű, bézs szemhéjpúderrel árnyaljuk egészen a pilláktól a szemöldökig, a szemráncot pedig finom, fahéjszínű és mokkabarna árnyalattal húzzuk végig. A külső szemzug felé világosabb, a belső felé a sötétebb, kávébarna árnyalatot használjuk. Csak a szemránc legyen sötét, de olyan magasan színezve az ecsettel, hogy nyitott szemmel is jól látható ívet alkossanak. A szempillákat erősen fessük fekete szempillaspirállal, alkalomra akár a külső szemzugban pillákat is feltehetünk.Antik rózsaszín pirosítót vigyünk fel az orcák közepére.

elegans-smink.jpg